Anda memerlukan bantuan? Atau mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan produk dan syarikat? Hubungi kami melalui cara berikut:

Pasukan kami bersedia untuk membantu anda.

Managed by: Lara Arissa Marketing (Reg No: 002751911-X)

Batu 30, Kampung Semarang, 43800, Dengkil, Selangor.

hthubmart@gmail.com
011-2809 6908

What payment method do you use?

Jenama Pilihan Ribuan Pengguna di Malaysia

4.5 dari 5 pengguna telah merasai perubahan yang positif menggunakan produk keluaran Sihaté. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman.

“Saya penggemar sukan berbasikal ekstrim. Sejak sekian lama suppliment saya adalah minyak zaitun Sihaté. Alhamdulillah.”

En Zakaria
“Saya dah cuba macam-macam jenama dan baru mencuba minyak zaitun Sihaté. Rasa best, tak pahit. Saya sangat berpuas hati.”

Pn Norsiati Yaacub, Pasir Mas
“Saya dah minum nak habis sebotol. Satu sudu pagi dan satu sudu malam. Rasa lebih sihat. Rasa lebih bertenaga. Sangat bagus!”

En Sidry
“Produk keluaran Sihaté telah mendapat verifikasi menyeluruh dari pengilangan, pengeluaran hingga berada di dalam pasaran.”

En Sayed Munawar, Pengacara TV RTM selama 23 tahun.
“Pengalaman bersama pasukan Sihaté di Turki memberikan satu dimensi yang sangat berbeza. Ekosistem mereka sangat baik dan memenuhi piawaian dunia untuk menghasilkan produk terbaik. Saya sendiri mengamalkan produk keluaran Sihaté setiap hari kerana yakin dengan keaslian produk mereka.”

Dr. Wan Nasyrudin Wan Abdullah, Pensyarah Kanan Tafsir, Mukjizat Sains al-Quran & Pemakanan Sunnah, UKM. Penulis buku Indahnya Pemakanan & Perubatan Islam.

MAKANAN TAMBAHAN BUKAN UBAT: Hasil mengamalkan makanan tambahan adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap pelbagai faktor seperti cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

Daftar Newsletter Kami

Ingin dapatkan tips dan perkongsian dari kami dengan lebih mudah dan cepat? Daftarkan email anda ke dalam Newsletter kami.

Daftar Newsletter Kami

Ingin dapatkan tips dan perkongsian dari kami dengan lebih mudah dan cepat? Daftarkan email anda ke dalam Newsletter kami.