MINYAK HABBATUS SAUDA PREMIUM

Minyak Habbatus Sauda mengandungi Thymoquinone, Antioksidan, Asid lemak Omega 6, kandungan asid mono tidak tepu dan banyak lagi. Telah terbukti secara saintifik mampu memberikan pelbagai manfaat kepada kesihatan secara dalaman dan luaran.

Minyak Habbatus Sauda mengandungi Thymoquinone, Antioksidan, Asid lemak Omega 6, kandungan asid mono tidak tepu dan banyak lagi. Telah terbukti secara saintifik mampu memberikan pelbagai manfaat kepada kesihatan secara dalaman dan luaran.

Produk yang Memenuhi Piawaian serta Pengiktirafan oleh Badan Kerajaan dan Antarabangsa.

Khasiat Minyak Habbatus Sauda Kepada Kesihatan Jika Dijadikan amalan Seharian

Minyak habbatus sauda adalah makanan Superfood. Ianya bukanlah ubat yang diambil apabila perlu dan ditinggal apabila sudah lega. Berikut antara manfaat pengambilan minyak habbatus sauda.

PENAFIAN: Minyak habbatus sauda bukanlah ubat. Minyak habbatus sauda adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam pemakanan seharian. Hasil dari mengamalkan minyak habbatus sauda adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu dan bergantung kepada cara amalan, gaya hidup dan sebagainya.

Jenama Pilihan Lebih 10,000 Pengguna di Malaysia

4.5 dari 5 pengguna telah merasai perubahan yang positif menggunakan produk keluaran Sihaté. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman.

“Saya bersama pasukan ini di Antalya, Turki pada akhir tahun 2019 bagi membuat lawatan ke kilang memproses minyak habbatus sauda mereka. Apa yang nyata, kilang ini memiliki ekosistem pengurusan yang baik dan memenuhi standard yang ditetapkan. Bahkan pasukan pengurusan kilang sangat berpengetahuan luas tentang habbatus sauda dan penggunaan komplimentari. Justeru pengalaman, pengetahuan, kepakaran dalam pengurusan kilang diadun bersama sehingga dapat menghasilkan di antara minyak habbatus sauda terbaik di dunia.”

Dr. Wan Nasyrudin Wan Abdullah, Pensyarah Kanan Tafsir, Mukjizat Sains al-Quran & Pemakanan Sunnah, UKM. Penulis buku Indahnya Pemakanan & Perubatan Islam.

MINYAK HABBATUS SAUDA BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan minyak habbatus sauda adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

“Habbatus Sauda boleh bertindak balas terhadap tubuh badan manusia sebagai penyumbang tenaga dan membantu pemulihan.”

THE CANON OF MEDICINE BY AVICENNA; IBNU SINA

Minyak Habbatus Sauda Premium. Jaminan 100% Organik, Asli dan Halal. Sesuai Untuk Keluarga.

Merupakan herba yang terkenal mampu merawat pelbagai penyakit. Banyak kajian dijalankan sejak zaman berzaman membuktikan kebenaran khasiat minyak habbatus sauda kepada kesihatan manusia.

Dapatkan Minyak Habbatus Sauda Premium Sihaté Sekarang!

Perahan minyak di Turki dari bijian Habbatus Sauda segar. Tanpa sebarang campuran pewarna, bahan pengawet, pengganti rasa atau minyak lain. Semuanya bagi memastikan kualiti minyak premium.

MINYAK HABBATUS SAUDA BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan minyak habbatus sauda adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

Soalan-Soalan Lazim (FAQ)

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Minyak Habbatus Sauda Sihaté.

Tidak dapat dinafikan bahawa sememangnya habbatus sauda mempunyai banyak khasiat. Baginda SAW menyebutkan tentang kebaikannya dalam sunnah baginda adalah untuk manfaat awam. Kajian saintifik pada masa kini juga menunjukkan terdapat potensi-potensi kegunaan habbatus sauda membantu dalam merawat masalah-masalah kesihatan yang tertentu.

Meskipun banyak manfaatnya, masyarakat awam tidak boleh mengambil kefahaman bahawa habbatus sauda adalah ubat kepada segala macam penyakit di dunia ini secara literal kerana ia adalah kefahaman yang tidak tepat.

Masyarakat tidak dihalang daripada berikhtiar untuk berubat dengan menggunakan habbatus sauda terutamanya apabila mengikut kadar tertentu dan menggunakan cara tertentu bagi mengubati sesuatu penyakit tertentu seperti yang pernah diamalkan suatu masa dahulu.

Usaha melalui konsultasi dan nasihat daripada ahli perubatan perlulah didahulukan kerana ilmu mereka lebih diyakini. Tawakkal yang didahului dengan usaha yang lebih diyakini adalah lebih tinggi nilainya di sisi Islam.

Minyak habbatus sauda selamat untuk diminum setiap hari bagi mereka yang mengalami masalah penyakit tertentu dan juga sangat sesuai digunakan untuk kegunaan luaran seperti untuk mengurut.

Terdapat pelbagai saranan cara pengambilan minyak habbatus sauda bergantung terhadap apakah objektif yang ingin dicapai oleh individu.

  • Secara umum, bagi yang baru sahaja mula mengamalkan habbatus sauda:
    • 1 semburan pagi dan 1 semburan malam
  • Sekiranya anda mengalami sakit tertentu, anda boleh amalkan maksima enam kali semburan ke dalam mulut setiap hari.
    • 3 semburan pagi dan 3 semburan malam

Ia bergantung terhadap bagaimana anda menggunakannya. Jika diamalkan tujuh kali semburan setiap hari, Insyallah ia boleh bertahan sehingga 30 hari.

Harga Minyak Habbatus Sauda Premium Sihaté amatlah berpatutan jika dibandingkan dengan minyak habbatus sauda kualiti yang sama di pasaran sekarang. Namun, bagi menghargai pelanggan sedia ada dan memberi peluang untuk anda mengamalkan minyak habbatus sauda ini secara berterusan, kami tawarkan dengan harga PROMOSI RM33 sahaja.