Lebih 30,000 pengguna telah merasai manfaat setelah mengamalkan Minyak Zaitun Extra Virgin Sihaté sejak 2019

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI BERIKUT ?

Mengikut Tinjauan Kebangsaan Kesihatan & Morbiditi Kebangsaan (NHSM 2019), Kira-kira 1.7 juta penduduk Malaysia mempunyai tiga penyakit utama (3 serangkai) iaitu diabetes, darah tinggi dan kolesterol.

Mengikut Tinjauan Kebangsaan Kesihatan & Morbiditi Kebangsaan (NHSM 2019)

1.7 juta penduduk Malaysia mempunyai tiga penyakit utama (3 serangkai) iaitu diabetes, darah tinggi dan kolesterol.

Kencing Manis

Darah Tinggi

Kolesterol Tinggi

Sakit Jantung

Letih Lesu

Sakit Badan

KAMI PERCAYA ANDA RINDUKAN KEHIDUPAN SEPERTI INI ?

Dapat Beribadah Dengan Lebih Sempurna

Dapat Melakukan Pelbagai Aktiviti Biasa

Dapat Beriadah Bersama Keluarga Tersayang

Kerana itu, anda akan cuba ikhtiar pelbagai cara untuk rasai semula kehidupan yang sihat dan bebas dari sekatan penyakit.

Berikan Kami Peluang Untuk Bantu Selesaikan Masalah Anda

IKHTIAR DENGAN AMALKAN
MINYAK ZAITUN EXTRA VIRGIN

“Makanlah minyak zaitun dan berminyaklah dengannya kerana ada penawar untuk tujuh puluh (70) penyakit didalamnya, dan salah satu daripadanya adalah kusta.”

Sabda Nabi S.A.W dari Abu Hurairah R.A

MINYAK ZAITUN EXTRA VIRGIN (EVOO)

Pengambilan Dua Sudu Minyak Zaitun Extra Virgin Dalam Sehari Membantu Menyihatkan Tubuh Badan

Pengambilan Dua Sudu Minyak Zaitun Extra Virgin Dalam Sehari Membantu Menyihatkan Tubuh Badan

Minyak Zaitun Extra Virgin merupakan Superfood yang kaya dengan Omega-3, Omega-6, Vitamin A, D, E, K dan juga mengandungi sebatian polifenol yang bersifat Anti-oksida, Anti-radang dan Anti-kanser. Minyak Zaitun juga merupakan sumber lemak terbaik untuk badan dan telah terbukti secara saintifik mampu memberikan pelbagai manfaat kepada kesihatan secara dalaman dan luaran.

Minyak Zaitun Extra Virgin merupakan Superfood yang kaya dengan Omega-3, Omega-6, Vitamin A, D, E, K dan juga mengandungi sebatian polifenol yang bersifat Anti-oksida, Anti-radang dan Anti-kanser.

Minyak Zaitun juga merupakan sumber lemak terbaik untuk badan dan telah terbukti secara saintifik mampu memberikan pelbagai manfaat kepada kesihatan secara dalaman dan luaran.

KHASIAT MINYAK ZAITUN TELAH TERBUKTI UNTUK KESIHATAN

Alhamdulillah BERKAT mencari IKHTIAR Sembuh

Lebih 0
Pengguna Telah Merasai Manfaatnya

“70% minyak zaitun extra-virgin dalam pasaran tidak asli. Ia gagal memenuhi kriteria umum yang telah ditetapkan.”

OLIVE CENTRE UC DAVIS

Mengapa Minyak Zaitun Extra-Virgin Sihaté Menjadi Pilihan?

Minyak Zaitun Extra Virgin dikenali sebagai minyak paling sihat di dunia. Khasiat minyak zaitun berjaya dibuktikan secara saintifik menerusi pelbagai jurnal perubatan di peringkat dunia. Berikut adalah sebab mengapa Minyak Zaitun Extra-Virgin Sihaté Menjadi Pilihan.

Produk yang Memenuhi Piawaian serta Pengiktirafan oleh Badan Kerajaan dan Antarabangsa.

 • Terbukti Secara Saintifik

Setiap produk yang dikeluarkan adalah berdasarkan bahan asas yang terbukti secara saintifik mempunyai pelbagai khasiat dan disokong dengan kajian serta jurnal perubatan yang berkredibiliti.

 • Selamat Untuk Diamalkan

Setiap produk yang dikeluarkan akan melalui beberapa siri ujian makmal kerana ia perlu memenuhi beberapa indikator yang telah ditetapkan bagi memastikan produk tersebut asli dan selamat.

 • Diakui Oleh Pakar

Setiap produk yang dikeluarkan juga akan melalui siri diskusi serta semakan daripada pakar bidang dan ahli akademik yang berautoriti. Semua hasil ujian makmal yang diperoleh akan dirujuk kepada mereka.

Jenama Pilihan Ribuan Pengguna di Malaysia

4.5 dari 5 pengguna telah merasai perubahan yang positif menggunakan produk keluaran Sihaté. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman.

Slide ke Kanan dan Kiri untuk Lihat Testimoni

MINYAK ZAITUN BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan minyak zaitun adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

1 Botol Minyak Zaitun

RM 1189030 Hari
 • 100% Asli & Organik
 • Layak Sertai Peraduan Beli & Menang
 • 1 Tiket Cabutan Bertuah(Washer & Dryer, Vacuum Dyson, Iron Steam, dll)
 • FREE Postage

2 Botol Minyak Zaitun

RM 2378060 Hari
 • 100% Asli & Organik
 • Layak Sertai Peraduan Beli & Menang
 • 3 Tiket Cabutan Bertuah(Washer & Dryer, Vacuum Dyson, Iron Steam, dll)
 • FREE Postage

MINYAK ZAITUN BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan minyak zaitun adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

Soalan-Soalan Lazim (FAQ)

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Minyak Zaitun Sihaté.

Minyak zaitun BUKAN ubat. Minyak Zaitun EVOO Sihaté dikategorikan sebagai Superfood atau makanan tambahan berkhasiat yang membantu menyihatkan tubuh badan, menguatkan sistem imun dan memberikan tenaga kepada mereka yang mengamalkannya.

Untuk makluman, no sijil KKM (MAL No) hanyalah untuk ubat-ubatan sahaja.

Minyak Zaitun EVOO Sihaté adalah 100% perahan dari buah zaitun yang dijamin asli dan organik tanpa sebarang bahan tambahan dan telah diperakui oleh KKM dibawah Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan.

Klik di sini untuk lihat semua Sijil Akuan dari badan beriktiraf.

Minyak zaitun BUKAN ubat. Minyak Zaitun EVOO Sihaté adalah makanan tambahan berkhasiat yang membantu menyihatkan tubuh badan dan Insyallah dapat juga membantu mengawal beberapa jenis penyakit yang ada kajian mengenainya seperti kencing manis, darah tinggi, kolesterol dan jantung.

Namun, pengambilan minyak zaitun juga perlulah diseimbangkan dengan gaya hidup yang sihat. Bagi sesetengah penyakit kronik, perlulah mendapatkan saranan doktor sebelum mengambil minyak zaitun.

Tiada masalah untuk mengamalkan Minyak Zaitun secara konsisten iaitu dua sudu besar setiap hari.

Pengambilan minyak zaitun juga perlulah diseimbangkan dengan gaya hidup yang sihat. Bagi sesetengah penyakit kronik, perlulah mendapatkan saranan doktor sebelum mengambil minyak zaitun.

Terdapat pelbagai saranan cara pengambilan minyak zaitun bergantung terhadap apakah objektif yang ingin dicapai oleh individu. Pakar kesihatan mengesyorkan memakan minyak zaitun secara mentah. Paling mudah, amalkan dua sudu besar sehari pada waktu pagi dan malam. Maksima enam sudu besar sehari.

Ibu mengandung sangat digalakkan untuk makan minyak zaitun sepanjang tempoh mengandung dan sangat baik untuk perkembangan bayi.

Seawal usia 2 tahun sudah boleh mengambil minyak zaitun sebagai makanan tambahan. Hanya 1 sudu teh setiap hari untuk hari yang lebih sihat.

Ia bergantung terhadap bagaimana anda menggunakannya. Jika diamalkan dua sudu besar setiap hari, Insyallah ia boleh bertahan sehingga 30 hari.

Harga Minyak Zaitun Sihaté amatlah berpatutan jika dibandingkan dengan minyak zaitun kualiti yang sama di pasaran sekarang. Bagi menghargai pelanggan sedia ada, kami tawarkannya dengan harga promosi RM118.90 sahaja (Harga Normal – RM129.00).