Nak Order?ย 011.2809.6908

Produk yang Terbukti Secara Saintifik

Produk yang Selamat untuk Diamalkan

Produk yang Diakui oleh Pakar

Produk yang Terbukti secara saintifik, Selamatย dan Diakui oleh Pakar

This product is currently on PROMO, hurry up!

Minyak Zaitun Extra Virgin

RM59.00RM149.00

62% Off

(32 customer reviews)

Minyak Zaitun Extra Virgin kaya dengan Antioksida, Omega-3, 6, 9, Vitamin E, K dan merupakan sumber lemak terbaik untuk badan.

Terbukti secara saintifik mampu memberikan pelbagai manfaat kepada anda secara dalaman dan luaran.

** Clearance Stock – TANPA Kotak

Disarankan oleh Dr Shah Reza, Pengamal Perubatan Bertauliah.

Dengarkan juga feedback Mak Ngah selepas konsisten amalkan minyak zaitun.

Dengarkan juga feedback Miss Shanti selepas konsisten amalkan minyak zaitun.

32 reviews for Minyak Zaitun Extra Virgin

  1. ida.jalil

    Delivery sgt pantas…beli utk mak ayah terus pos ke rumah mereka…syukur alhamdulillah…saya dh pakai produk sihate ni…so far byk membantu tekak saya yg sllu bermasalah

  2. akeeletanhaa1986

    Alhamdulillah, kali ke-3 tak silap order dr kedai ni..๐Ÿฅฐ๐Ÿ‘Servis yg tak pernah mengecewakan! Beli utk ibu! ๐Ÿ’–๐Ÿ˜… Dgn izin Allah minyak zaitun asli ni dpt stabilkan semula bacaan paras gula ibu sy yg tlh lama mengidap diabetis..RECOMMENDED SELLER!

  3. sitimuhauwidah

    Dah banyak kali beli utk mak. Memang membantu utk orang yg ada kencing manis dengan darah tinggi. Mak dah boleh solat macam biasa dan kadar gula dia pun dah stabil. Alhamdulillah

  4. eizkacho

    SeJujurnya , dalam bulan April ni jee 3 botol olive oil sy dah beliii kat sini .. Alhamdulillah kolestrol ada turun dan berat badan jugaa Turun syukur alhamdulillah โ™ฅ๏ธ Seller juga org yg sentiasa membantu bila kita msg anytime.. jumpa seller yg baikk dan baguss ni pun rezeki dari ILLAHI ๐Ÿ˜

  5. mohaz67

    Bagus utk kesihatan dalaman. Brg berkualiti dan boleh dipercayai.

  6. eizkacho

    Masya Allah .. Sebab Olive ni baguss laa , sy Repeat Order .. ini adalah botol sihate ke 4 & 5 sy orde .. seller ni baguss dan baikk Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  7. arizaljuhaidaabdrazak

    Fast delivery
    Shipping from seller take 1day only
    Hopefully good for healthy and good for my family
    Tq seller
    Will repeat order again

  8. mizzue38

    Sampai dah…cepat je…packing bagus..kotak pun tebal..dengar kata minyak ni bagus..jadi kite cuba ye..kalau ok..repeat lagi..terima kasih seller

  9. jefftahir777

    Received in gud wrapping. Actually i have been taking this olive oil for almost a year.And its great bcoz my knee pain is gone

  10. akeeletanhaa1986

    Alhamdulillah,item tiba cam kilat laju!๐Ÿ˜๐Ÿ‘ ni second time tk silap beli dr shop ni,kali ni beli utk nenek..sblm ni utk ibu.Dgn izin Allah stlh 3 bln amalkn minum minyak ni paras gula ibu sy turun ni dr angka belas2 kpd angka 8, itupun cek wktu mlm slps mkn,klu sblm mkn mgkn lg rendah,recommended!

  11. norazamazli

    Item sampai Dalam keadaan selamat, penghantaran ok, packaging terbaik, sangat berbaloi, belum test lagi.. terbaik๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  12. norizanradinman62

    Bungkusan bagus. Kali kedua Beli sebab bagus untuk buang angin. Sangat berpuas hati. Terima kasih๐Ÿค

  13. norzailiskassim

    Tq seller Tq Mr Delivery. Penghantaran pantas. Mmg amalkan minum satu sudu kecil setiap pagi. Terbaikkk๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  14. zuzahaz

    produk yang bagus untuk kesihatan. cuka untuk perut rangsang probiotik. olive oil untuk kolestrol. amalan harian yg baik untuk setiap orang.

  15. shamsuddinabubakar

    Produk Extra Virgin Olive Oil-Sihate amat sesuai untuk mengawal dan menjaga cholesterol ldl dan hdl serta segera membantu proses pengkumuhan.

  16. mohdhairulhisham

    Sangat bagus utk mereka yg mencari makanan sunnah
    Terima kasih bos atas penghantaran ini. Servis bagus dan delivery selamat sampai.

  17. shamsiahsobar

    Baik utk mengurangkan kolesterol. Kalau nak kurus pun boleh cuba..
    Penghantaran pantas. Pembungkusan cermat. Terima. Kasih seller. Terbaik!

  18. akeeletanhaa1986

    Alhamdulillah, item tiba dengan selamat๐Ÿฅฐ๐Ÿ‘Barang dibungkus dengan baik,penghantaran laju seperti biasa-1 or 2 hari dah sampai!๐Ÿ˜ Yang paling bagus produk ni original, packaging dia memang tip top. thank you so much! Semoga dimurahkan rezekiโค

  19. suzailan

    Baru try brand ni kali pertama, harap bagus, beli sekali 4 kotak waktu promo ni. Akan beli lagi jika bagus. Penghantaran cepat. ๐Ÿ‘โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  20. aqisshine

    Terima kasih barang sampai dlm keadaan baik ,elok dgn pembungkusan yg bagus ada bubble wrap. Sticker brand masih dlm keadaan baik tiada siapa yg buka . Siap certificate yg dijanjikan.Penghantaran dari seller cepat kurier pantas.

  21. norzailiskassim

    Tq seller Tq mr delivery. Elok sangat utk yang ada ekzima. Rasanya lembut dan halus. Tak de masalah utk minum. Minyak zaitun mmg terbaik utk kesihatan dan memulihkan.

  22. maznurhafiqa

    Saya minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Barang cepat sampai macam rocket terkejut juga baru order semalam. Alhamdulillah tiada kerosakkan pada barang semua bungkusan tebal cantik dan kemas. Terima kasih seller. Azam 2023 menjaga kesihatan dan perbanyakkan mengikut sunnah rasulullah.

  23. leysungkai

    Bagus untuk kesihatan. Dah banyak Kaliiii reepeatttt ayah sukaa minum minyak ni

  24. jamaluddinabdullah

    Set yg kedua dah smpai..dibawa kemana shj utk diamalkan..insyaallah mudah afiah fiddunya wal akhirah

  25. mohdhairulhisham

    Terbaik. Terima kasih seller atas servis pantas ini.

  26. zuzahaz

    Terima dlm keadaan baik, dibungkus elok. Penghantaran cepat. Dh byk kali repeat order. Terima kasih seller.

  27. ana_mama_ayu

    Barang sampai dalam keadaan baik. Harga pun terbaik. Dah banyak kali ulang order kat sini

  28. hasnul1979

    Received order very fast, appreciated. Both bottles expiry date is in July 2023. Maybe because of clearance sales, the seller gave bottles with less than a year expiry date. Anyway will consume this olive oil on daily basis. Expect to finish both by July 2023.

  29. shamsuddinabubakar

    Evo Sihate ini memang sesuai utk menjaga usus, kawal kolesterol dan kawal gula dalam darah.
    Sangat berkualiti dan sesuai utk wargamas utk menjaga kesihatan diri

  30. rafizahjeej

    5 Star untuk seller ni

  31. awinnuar

    Terima kasih seller…Baru nak cuba product Sihate….Semoga manfaat utk kesihatan saya…

  32. alyanatrah

    Good for skin and heart. Recommended for those who who want organic and cold pressed olive oil, Taste a little bit spicy, I’ve got 2 bottle for Rm 99.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related products

Title

Go to Top