Website ini khas untuk mereka yang NAK JANA EXTRA INCOME !

TAHNIAH..!   

Jika anda sedang mencari peluang untuk TAMBAH INCOME, In Sha Allah, anda berada di laman web yang TEPAT!

Berikan kami 5 MINIT sahaja untuk berkongsi peluang ini dengan anda. Bacalah dengan teliti sehingga habis. Mudah-mudahan menjadi titik permulaan yang MENGUBAH HIDUP anda.

Jana Extra Income Dengan Menjadi Ejen Kurma. Produk Permintaan Tinggi Sehingga Aidilfitri.

Ramai yang terkesan akibat Pendemik COVID-19. Jika kita salah seorang yang terkesan, adalah TANGGUNGJAWAB kita untuk mengubahnya. Ada yang memilih untuk tidak berbuat apa-apa TETAPI ada yang menjadikan ini sebagai batu loncatan untuk BERJAYA. Yang manakah menjadi pilihan kita?

Jika anda memilih untuk berjaya, berikan kami kesempatan untuk berkongsi PELUANG yang mampu untuk menambah INCOME anda dari RM 500 ke RM 5,000 sebulan dengan menjadi ejen kurma.

Produk permintaan tinggi dan trending sehingga Aidilfitri. HANYA 3 BULAN sahaja setiap tahun. Jika anda tidak REBUT PELUANG INI, anda lah yang akan RUGI.

Pencarian Ejen Kurma Al Hannan

AL HANNAN adalah jenama terkenal dalam dunia buah kurma yang mewah dan semula jadi sebagai pemborong kurma, pembekal kurma Malaysia yang eksklusif, pembekal kurma Arab Saudi di Malaysia yang terkemuka dan pemborong buah kurma dengan kualiti terbaik yang mematuhi piawaian tertinggi spesifikasi tempatan dan antarabangsa.

Ramadan akan tiba tidak lama lagi. Setiap meja makan masyarakat Melayu di Malaysia pasti akan ada buah kurma khususnya pada bulan puasa. Jadi, inilah peluang keemasan untuk anda menjana pendapatan dengan Kurma Ajwa, Kurma Safawi, Kurma Mariami & Kurma Sejuk.

Sekiranya anda sedang mencari peluang perniagaan dengan modal yang rendah, sekiranya anda sedang mencari peluang perniagaan yang tinggi permintaan, ayuh sertai kami!

Apakah Kelebihan Menjadi Ejen Kurma Kami?

Kami menggunakan model perniagaan secara TRADING dengan margin KEUNTUNGAN yang lebih BESAR berbanding yang lain. Lebih tinggi jualan anda, lebih tinggi keuntungan yang anda perolehi.

Bukan itu sahaja, setiap Ejen Kurma akan dilengkapi dengan sistem sokongan seperti:

  • Latihan dan Bimbingan

Ilmu produk dan bahan pemasaran disediakan supaya ejen dapat buat jualan.

  • Reward Pengiktirafan

Reward disediakan bagi Ejen Kurma yang berjaya mencapai sasaran yang ditetapkan.

  • Margin Keuntungan Besar

Kadar keuntungan sehingga 37% serta pelbagai kelebihan diberikan oleh syarikat.

Pengambilan Ejen adalah TERHAD.

Bagi memastikan setiap ejen yang dilantik mampu menjana dan menambah pendapatan, jumlah ejen bagi sesuatu kawasan adalah terhad supaya tiada persaingan. Pihak syarikat berhak menolak permohonan sekiranya kawasan tersebut sudah mempunyai Ejen.

Bagi memastikan setiap ejen yang dilantik mampu menjana dan menambah pendapatan, jumlah ejen bagi sesuatu kawasan adalah terhad supaya tiada persaingan.

Pihak syarikat berhak menolak permohonan sekiranya kawasan tersebut sudah mempunyai Ejen.

Adakah anda sudah bersedia dan mempunyai kesungguhan untuk jana pendapatan?

Klik butang dibawah untuk menjadi Ejen Kurma. Pengurus Ejen kami bersedia untuk terangkan dengan lebih lanjut.

Rebut peluang sementara masih ada kekosongan.

Klik butang dibawah untuk menjadi Ejen Kurma. Pengurus Ejen kami bersedia untuk terangkan dengan lebih lanjut.

Rebut peluang sementara masih ada kekosongan.